Een creatieve klant

Soms heb je van die klanten die een beeld voor ogen hebben hoe ze hun huis willen inrichten en het ook nog voor elkaar krijgen om dat te realiseren. Ik vind het knap.

 

Ik had klanten uit Brabant die archiefkasten kochten om daar een keuken van te maken. Bij de robuuste industriële look hoorde een passende tegel. En dat werd de Kronos Vintage Namur 60x60 cm. Dit is een hardsteen look die eruit ziet alsof hij al 500 jaar in een klooster heeft gelegen. Mooi verouderd, slijtplekken en kleurnuances. En hij is voor deze keuken gemaakt. Zie foto’s. Je moet het maar durven. Ik vind het prachtig.

 

 

Als laatste had dit stel nog nooit een vloer gelegd en hebben ze het hier voor de eerste keer gedaan. Ze hebben er de tijd voor genomen en dat is een eerste vereiste.  Het resultaat is echt heel goed. Misschien een voorbeeld voor iedereen die graag klust?

 

Carrière du kronos Collection - Kronos Ceramiche - Floor coverings in porcelain stoneware.