20. november 2023
Een gevaarlijke levering
Af en toe leveren we zelf onze pallets af bij de klant. Je weet dan ook weer waar je transporteur zo al mee te maken krijgt. En dan rijd je ineens een plaats delict op.
12. oktober 2023
Keramisch parket
Ja dat is een chique naam voor houtlook. Houtimitatie was het vroeger maar het product is die term al lang ontstegen. Mooi, mooier, mooist en zo enorm praktisch.
13. september 2023
Nazomer
Na de zomervakantie barst het weer los. Al gaat het dit jaar wel wat langzamer.
08. augustus 2023
Bouwvak
De week voor de bouwvak is het nog even erg druk en daarna ....
21. juli 2023
De patroontegelmix Cementine
Als er binnen 14 dagen twee families uit alle hoeken van het land naar deze tegels komen kijken wil ik graag weten wat er aan de hand is.
19. juli 2023
Into the jungle
Zijn de veelal grootformaat keramische wandtaferelen nu bedoeld voor openbare ruimtes of voor woningen?
15. juli 2023
De coronajaren
Vreemd toch dat je die coronatijd zo snel vergeet. Misschien ook wel beter, vooral het begin van de pandemie was verschrikkelijk, later ging het wel en niet iedereen is er slechter van geworden.
14. juli 2023
De comeback van de module vloer
Er was een tijd dat we dagelijks een “Romaans verband” vloer verkochten. Daarna jaren niet meer en nu is hij aan een opmars bezig maar dan in verbeterde vorm
13. juli 2023
Tegels voor T.K.Maxx
De aannemers die de tegels voor T.K.Maxx verwerken zijn uiterst plezierige klanten. Alleen de distributie in de binnenstad levert wel eens hoofdbrekens op.
10. juli 2023
Jaarmarkt in Herkingen
Om onze webwinkel Tof Tegeltje ouderwets te promoten een kraam gehuurd. Heel veel contacten opgedaan maar of het nu echt tot verkopen gaat leiden?

Meer weergeven