Nazomer

Na de zomer hoort het een drukte van belang te zijn en we mogen ook niet klagen maar de geluiden die we vanuit de bouwwereld horen zijn niet goed. Nu moeten de huizen voor volgend jaar verkocht worden maar dat wil niet best. Iedereen weet wel waarom: stikstofruimte, oplopende rente waardoor mensen minder kunnen lenen, hoge bouwkosten waardoor het niet loont goedkopere huizen te bouwen. Al met al een aardige cirkel waarin het een het ander gevangen houdt. Gelukkig zijn er ook nog renovatieprojecten. Onze zomerverkoop blijft dan ook nog even doorlopen. 

 

Een van onze eerste websites (lang geleden) is tegelvloer.nl  

Een website met populaire vloeren die heel erg leuk geprijsd waren. We waren daarmee de eerste in Nederland die tegels met prijzen op internet publiceerden. Wat een storm van reacties hebben we daar toen op gekregen. Onze klanten waren er heel blij mee. Onze collega's wat minder. Er kwam een heuse anonieme bedreiging binnen (via de telefoon, sociale media bestonden nog niet).  Tegenwoordig maken ze er nogal een ding van maar toen kregen we via onze top wijkagent te horen wie er achter zat en vonden we het zo sneu dat we het maar zo hebben gelaten. Je kunt je energie wel beter gebruiken. Jammer van het jachtgeweer dat ik graag had aangeschaft. Wat korreltjes hagel kunnen niet veel kwaad dacht ik maar mijn wederhelft vond het een dermate slecht idee dat ik het maar niet heb gedaan. 

 

De juridische brieven van de fabrieken stroomden ook binnen. Bij de eerste sta je toch even te kijken, bij de volgende mik je ze meteen in de prullenbak. Want Europees recht hè? Het gaat allemaal om intimidatie en dat werkt in onze branche niet zo waar je tussen de bouwvakkers, aannemers en projectontwikkelaars je mannetje moet staan als vrouw zijnde. 

 

In elk geval leverde de site een berg werk op en kregen we zo onze vaste klanten. Van lieverlee kregen we last van de wet van de remmende voorsprong en kijk nu eens wat er allemaal aan tegels met prijzen op internet staat uit allerlei landen en via allerlei platforms. Wel, het is nu 25 jaar geleden dat we knalden met tegelvloer.nl dus deze zomer gaan we de site weer nieuw leven inblazen. De komende weken gaat het los. Hoop dat iedereen die een vloer zoekt het leuk vindt en mis je iets laat het ons weten dan voegen we het artikel graag toe.