Into the jungle

Een aantal jaar geleden begon Cotto d’Este met de Wonder Wall, dunne keramische grootformaat wandpanelen met spectaculaire designs. Nu zijn er meer fabrieken die een dergelijke lijn in hun assortiment hebben. Ieder op zijn of haar eigen manier.

 

Het komt wel op je af, heel mooi om een statement te maken bij de entree in een hal van een openbaar gebouw (kantoor, ziekenhuis, school) of restaurant of verzin het maar. Moeten we veel vaker toepassen. Weg met die saaie wanden en keramiek is natuurlijk oersterk en heel gemakkelijk in onderhoud. Blijf er maar vanaf en haal er af en toe een stofdoek overheen.  

 

Voor de woning zou ik toch iets voorzichtiger zijn. Wel inmiddels voorbeelden gezien met kleiner formaat wandtegels die dromerig mooi zijn en je meteen het buitengevoel geven. Wie durft.

 

Op de foto's: de eerste is Bisazza met een mozaiekwand, dan Mirage Papier, Kerlite Art, Original Style Living Mural, Flaviker, Villeroy & Boch Urban Jungle