Bouwvak

Voor ons een belangrijke vakantie omdat een groot deel van onze klanten dan met vakantie gaat. Onze webwinkel loopt gewoon door want er zijn altijd mensen die de rustige zomermaanden benutten om te klussen. En dat moet dan uit onze voorraad want de tegelfabrieken in het zuiden van Europa sluiten ook een paar weken in augustus. 

 

Er doet zich elk jaar wel een piekmoment voor. De week voor de bouwvak moet er nog van alles geregeld worden, alsof de aarde daarna stopt met draaien. We doen wat we kunnen en zakken daarna weg in een heerlijke rust …. Niet voor lang want er ligt nog een stapeltje websitewerk op tafel dat niet langer genegeerd kan worden. We hadden toch tijd in de zomerperiode?  Voordat je het weet rol je met vierkante ogen de nazomer in. Slecht idee. Tijd om het zwembad neer te zetten en de jacuzzi op te stoken.