Keramisch parket

25 jaar geleden zag ik al een enorme potentie voor de houtlook tegel. Het aandeel hout in harde vloeren was toen veel groter dan het aandeel tegels. De tegel werd toen nog plavuis genoemd. Hout was duurder, het leggen was duurder en het onderhoud was een crime. Daar moest wat te winnen zijn dacht ik. Zelf een foldertje gemaakt en een naam bedacht om het product te verkopen. Helaas was het design en de uitvoering van de tegel nog niet zo ver als ik in mijn gedachten al was. De tegels waren te nep, te veel glans, te veel geglazuurd. Later werd het porselein en een veelheid aan designs en formaten. Niet van parket, planken, ruw hout, bewerkt hout en noem maar op te onderscheiden.  

 

En dan de hoofdprijs: vloerverwarming werkt top, slijtvast, makkelijk in onderhoud, kleurvast en bestand tegen water. Wat wil je nog meer?

 

Hieronder mijn eerste pogingen om een foldertje in elkaar te draaien. Je begrijpt, internet stond nog in de kinderschoenen, er waren geen programma's en er was niet voldoende budget. Vooral dat laatste.